- 40 lei- pentru Lojă
- 7.5 lei- Balcon și Rândul 1 Sală ( Pensionari / elevi / studenți)
- 40 lei- preț pentru premiere (lojă/sală)
- 10 lei- preț pentru premiere Balcon și Rândul 1 Sală ( Pensionari / elevi / studenți)
Teatrul „Ovidius” sau Teatrul de Stat din Constanța (TSC) este una dintre cele mai de seamă instituții de cultură ale orașului. Administrată de Consiliul Județean, aceasta a luat naștere în 1951. De-a lungul vremii a purtat mai multe denumiri, precum: „Teatrul de Dramă și Comedie” (1970-1974), „Teatrul Dramatic” (1974 și 1992), „Teatrul Dramatic Ovidius” (1992-2004) sau „Teatrul Național Constanța” (2004-2007) după care primește numele actual. De asemenea, și în cazul sediului lucrurile s-au petrecut similar, ajungând în cele din urmă să fie stabilit în clădirea unde funcționase mai înainte alt teatru, „Fantasio”. Clădirea în stil neo-gotic aduce un plus de valoare istorică teatrului. Cu o sală ce pune la dispoziție 274 de locuri și peste jumătate de secol de existență, pe scena teatrului și-au lăsat amprenta nume de actori mari. Dintre aceștia se numără: Tamara Buciuceanu- Botez, Dem Rădulescu, Mihai Popescu , George Vraca, Radu Beligan sau Horaţiu Mălăele.
Așa că, rezervă-ți și tu un loc la unul dintre spectacolele teatrului constănțean!
Intrare cu plată
30 lei/persoanăTimp mediu petrecut
Program:
Spectacolele încep de regulă la orele 19.
Adresă și contact:
bd. Ferdinand nr. 11, orașul Constanța, jud. Constanța
Email:
tsct2013@gmail.comContactează:
Vezi telefonCentrul Cultural Jean Bart din Tulcea (CCJBT) este una dintre cele mai importante clădiri ale orașului, adăpostind sub umbrela sa trei instituții distincte: Centrul de Cercetare, Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale, Teatrul „Jean Bart”, plus Școala Populară de Arte și Meserii.
Rezervaţia naturală Beidaud este situată în comuna cu același nume și se întinde pe o suprafață ce măsoară peste 1000 de hectare.
Lacul sau Limanul Traian se află pe teritoriul comunei Cerna și mai este cunoscut ca Lacul Cerna.
Rezervaţia Dealul Bujorului din Cuciurova se află pe lista celor mai frumoase și prețioase arii floristice din țară.
Muzeul de Artă Orientală din Babadag este unul dintre obiectivele pe care probabil te-ai aștepta să existe în acest oraș, mai ales dacă arunci o privire la istoria regiunii.
Cetatea Halmyris este situată pe aria localității Murighiol din comuna cu nume omonim.
Stațiunea Mamaia este cea mai mare de pe litoral, pe locul al doilea urmând Eforie.
Stațiunea Eforie Nord este destinată atât pentru turiștii iubitori de mare, cât și celor care au nevoie de tratamentele puse la dispoziție de zona balneară de lângă lacul Techirghiol.
Stațiunea Costinești este o altă destinație renumită de pe litoralul Mării Negre, fiind în mod special preferată de categoria turiștilor tineri.
Stațiunea Vama Veche se află pe teritoriul comunei Limanu și este una dintre cele mai cunoscute destinații maritime.
Peștera „Sfântului Andrei” (30 noiembrie) este una dintre cele mai frumoase și concrete mărturii ale creștinismului de pe pământul românesc, aflându-se printre primele locașuri creștine.
Delfinariul din Constanța se numără printre atracțiile principale ale orașului.