- Prețul unui spectacol pleacă de la 15 lei și variază în funcție de locul în sală, perioadă, stagiune, etc.
- 10 lei -preț redus pentru pensionari
Teatrul „Andrei Mureșanu” se află în orașul de reședință al județului Covasna, și anume, Sfântu Gheorghe. Este o instituție de cultură care aparține de stat și este administrată de către Consiliul Local al municipiului. În cadrul aceleiași unități mai funcționează și un teatru maghiar, Teatrul „Tamasi Aron”. Deschis publicului larg în 1987, acesta oferă spectacole culturale din dramaturgia clasică românească și universală și o multitudine de alte piese din sfera teatrului contemporan. Chiar dacă în acest oraș majoritari sunt maghiarii (circa70%), iar românii fiind minoritari, teatrul se adresează tuturor celor care-i calcă pragul. Este o instituție activă, care încă de la primul an după înființare a început să colaboreze cu diverse evenimente și festivaluri de cultură, dintre care festivalul ATELIER este cel mai cunoscut partener în acest sens.
Așa că, teatrul este deschis fiecărui doritor și iubitor de cultură, inclusiv ție! Pune și un spectacol de teatru pe lista ta!
Intrare cu plată
15 lei/persoanăTimp mediu petrecut
Program:
În general spectacolele încep la orele 19, dar ora poate varia în funcție de organizatori.
Adresă și contact:
Str. Kőrösi Csoma Sándor, nr.10, mun. Sfântu Gheorghe
Website:
https://www.tam.ro/Contactează:
Vezi telefonSângeorz-Băi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe meleagul bistrițean.
Castelul contelui Bethlen de la Arcalia este unul dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul bistrițean.
Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu din județul Bistrița-Năsăud se află în Munții Călimani, într-o pădure unde este cabana de la Dealul Negru.
Valea Vinului este singura localitate din Parcul Național Munții Rodnei .
Pianu de Jos nu are cel mai mare pian din țară, dar are cel mai mare teren natural de golf din România.
Teatrul de Păpuşi „Prichindel”. 8 actori, 6 oameni care lucrează pentru scenă, 3 persoanepentru marketing, 4 responsabili de bani, de acte și de echipă și 5 inși care se ocupă de aprovizionare, producție și administrație.
Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” are o suprafață de 21 de hectare și cu peste 12.000 de specii de arbori, fiind înființat în 2001.
Mănăstirea Oașa, aflată la peste 1200 metri altitudine, în Munții Șureanu, între păduri de conifere și la destui kilometri depărtare de prima așezare omenească.
Izbucul Tăuzului are o suprafață de circa un hectar, aflându-se pe aria teritoarială a comunei Arieșeni, satul Hodobana din Munții Bihorului
Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni este un alt loc mirific al județului Alba.
Transfăgărășanul este cunoscut ca cea mai spectaculoasă rută care străbate Carpații Meridionali (DN7C), fiind botezat „drumul din nori”.