înapoi

Agrement la complexul Laguna Verde

Laguna Verde este un complex turistic din apropierea capitalei, care se întinde pe teritoriul dintre comunele Balotești și Moara Vlăsiei. Se află lângă lacul cu același nume și este o destinație potrivită pentru o ieșire în natură unde să poți mânca ceva, dar să ai și niște activități puse la dispoziție. Aici s-a dezvoltat o afacere de familie care administrează un restaurant, un mini-complex hotelier, o baltă de pescuit și o herghelie. De asemenea, locul este deschis și pentru cei care vor să organizeze diverse evenimente. Pe lângă aceste variante, în sezonul cald se poate înota în lac, se poate sta la plajă pe ponton sau plimba cu hidrobicicleta sau caiacul. Aici a luat naștere și „Festivalul Scoicilor”, organizat de chef Cătălin Scărlătescu și Dan Mehedințu (proprietarul restaurantului), care a ajuns deja la trei ediții.

 

Așadar, fie că vrei să faci o mică escapadă, fie că vrei să faci echitație sau să pescuiești, destinația merită adăugată în planul tău de călătorie!

 

Adaugi "Agrement la complexul Laguna Verde" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 14 atracții turistice din Ilfov?
Reviews
  • Locatia mi a placut mult, insa mancarea nu a excelat.
  • Masa era cam lipicioasa , lamaia din limonada era foarte flescaita parea ca nu este la prima servire dar in schimb se vedea miera pe fundul recipientului. Coastele de porc au fost foarte grase ...nu au fost pe gustul meu dar poate altora le place . Nu am fost deloc incantat
  • o locatie frumoasa pe malul lacului
  • O locație la 25 km de București bine dotată devenită punct de atracție pentru pescarii amatori ..
  • Fir intins!
2h

Timp mediu petrecut

*120

Program:

  • Duminică Nonstop
  • Luni Nonstop
  • Marți Nonstop
  • Miercuri Nonstop
  • Joi Nonstop
  • Vineri Nonstop
  • Sâmbătă Nonstop

Adresă și contact:

Restaurant: str. Armatei nr. 1, sat Căciulați, com. Moara Vlăsiei, jud. Ilfov Cazare: str. Broscari, sat Balotești, com. Balotești, jud. Ilfov

Contactează:

Vezi telefon
    Arată-mi sugestii din Muntenia:

Iți recomandăm în Teleorman următoarele locații :

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele este locul unde aleg să se plimbe cei mai mulți locuitori ai orașului, fiind în același timp și una dintre atracțiile acestuia.

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu este situată în apropierea municipiului Turnu Măgurele.

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea „Sfântul Pantelimon” (27 iulie) din Siliştea-Gumeşti este unul dintre cele mai cunoscute așezăminte monahale pe pe întreg cuprinsul județului Teleorman.

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” (29 iunie) este un alt locaș impozant din Alexandria și datează din prima jumătate a secolului al XIX-lea.

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia formează împreună o adevărată rezervație unde și-au făcut cuib o mulțime de păsări.

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni poartă hramul „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir” (26 octombrie) și datează din secolul al XVII-lea.

Iți recomandăm în București următoarele locații :

Spectacol la Opera Națională București

Spectacol la Opera Națională București

Opera Națională București a fost ridicată în anul 1953 și reprezintă una dintre instituțiile simbolice ale culturii din capitală.

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc este mai vechi decât Hanul cu tei, fiind construit în 1808 în stilul fortărețelor, în apropiere de Curtea Domnească.

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este un alt obiectiv specific Bucureștiului de altădată.

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu mai este cunoscut și ca Grădina Cișmigiu, fiind unul dintre cele mai distinse și faimoase locuri unde pe vremuri obișnuiau să vină cei înstăriți.

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos se află în Centrul Vechi al Bucureștiului, iar biserica este reprezentativă pentru stilul arhitectural brâncovenesc.

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României se numără printre cele mai prestigioase instituții de cultură ale țării, fiind în același timp cel mai mare muzeu de artă din România.