înapoi

Echitație în Tâncăbești

Clubul de echitaţie Equestria  este o destinație dedicată cu precădere iubitorilor de cai. Situată în localitatea Tâncăbești, locul adăpostește 27 de cai, 12 dintre ei fiind dedicați performanțelor sportive și pentru competiții. Aici sunt puse la dispoziție lecții de călărie atât pentru cei avansați, cât și pentru cei începători, dar și posibilitatea de a se antrena pentru concursuri. Pe lângă acestea, plimbările călare sunt o altă variantă pentru doritori. Caii sunt bine îngrijiți, sunt calmi și liniștiți, astfel încât interacțiunea cu aceștia va fi una plăcută. De asemenea, poți savura oricând o ceașcă de ceva (cafea, ceai) la terasa amenajată de aici, având în orizontul vizual frumoasele cabaline ale clubului. Dispune și de un magazin de echitație de unde poți cumpăra diverse articole corespunzătoare echitației.

 

Prin urmare, Equestria poate fi oricând o opțiune potrivită de a petrece timpul liber într-un mod agreabil și util!

Adaugi "Echitație în Tâncăbești" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 14 atracții turistice din Ilfov?
Reviews
  • Ca profesionist am tot sunat la ei sa vad dacă pot face o programare pentru a relua antrenamentele în tara. Inițial au spus ca au concurs, apoi au spus ca aprox 2 săptămâni caii nu sunt pt calarit pentru ca sunt după concurs.......Dupa am sunat din nou și au spus ca nu au cai nici măcar pt galop, de avansați nu au cai... Si nu se știe pana când... Cai pt galop sa nu ai la un centru pentru profesioniști cică...! Centru fondat pe bani europeni.... De 2 lei. Profesioniști?... Poate pt amatori.... Si pt cei care au caii lor la ei ținuți. Ca pt public - nu prea au nimic pt avansați. Dezamăgită de ei. Nu i-aș recomanda.
  • Placut!
  • Un loc cu mult bun gust, oameni de calitate, cai superbi. Merită fiecare bănuț.
  • nu am avut o experienta DELOC placuta . acum cateva luni am fost la clubul de echitatie Equestria . cand am ajuns la club, am vorbit cu secretara si era draguta dar, cand a fost timpul sa ma urc pe cal(eu avand 8 ani experienta cu caii) nici asa zisul "instructor" nu s-a prezentat si nici macar pe cal nu l-a prezentat . sa nu mai zic , ca pleca din 3 in 3 minute la "baieti" sau prin grajduri . instructorul urla la mine si imi tot spunea sa merg mai incet la trap in moment ce calul pe care l-am primit era foarte calm si mergea oricum foarte incet si frumos. eu una sunt dezamagita de acest club. credeam ca se poate mai bine la cate laude am auzit si la cat clubul se lauda.
  • Foarte frumos o baza de echitație bine organizata foarte curat și ordonata merita vizitată

Intrare cu plată

60 lei/persoană
2h

Timp mediu petrecut

*120

Program:

  • Duminică 09:00 - 17:00
  • Luni Închis
  • Marți 09:00 - 18:00
  • Miercuri 09:00 - 18:00
  • Joi 09:00 - 18:00
  • Vineri 09:00 - 18:00
  • Sâmbătă 09:00 - 18:00

Adresă și contact:

str. Hipodromului FN, sat Tăncăbeşti, com. Snagov, jud. Ilfov

Contactează:

Vezi telefon
    Arată-mi sugestii din Muntenia:

Iți recomandăm în Teleorman următoarele locații :

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele este locul unde aleg să se plimbe cei mai mulți locuitori ai orașului, fiind în același timp și una dintre atracțiile acestuia.

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu este situată în apropierea municipiului Turnu Măgurele.

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea „Sfântul Pantelimon” (27 iulie) din Siliştea-Gumeşti este unul dintre cele mai cunoscute așezăminte monahale pe pe întreg cuprinsul județului Teleorman.

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” (29 iunie) este un alt locaș impozant din Alexandria și datează din prima jumătate a secolului al XIX-lea.

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia formează împreună o adevărată rezervație unde și-au făcut cuib o mulțime de păsări.

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni poartă hramul „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir” (26 octombrie) și datează din secolul al XVII-lea.

Iți recomandăm în București următoarele locații :

Spectacol la Opera Națională București

Spectacol la Opera Națională București

Opera Națională București a fost ridicată în anul 1953 și reprezintă una dintre instituțiile simbolice ale culturii din capitală.

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc este mai vechi decât Hanul cu tei, fiind construit în 1808 în stilul fortărețelor, în apropiere de Curtea Domnească.

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este un alt obiectiv specific Bucureștiului de altădată.

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu mai este cunoscut și ca Grădina Cișmigiu, fiind unul dintre cele mai distinse și faimoase locuri unde pe vremuri obișnuiau să vină cei înstăriți.

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos se află în Centrul Vechi al Bucureștiului, iar biserica este reprezentativă pentru stilul arhitectural brâncovenesc.

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României se numără printre cele mai prestigioase instituții de cultură ale țării, fiind în același timp cel mai mare muzeu de artă din România.