- 150 lei - Green fee 18 găuri (peste 4 ore)
- 100 lei - Green fee 9 găuri (peste 2 ore)
- 1000 lei - 45 minute lecții de golf cu profesor David Foster
- 50 lei - Driving Range 4 ore
- 10 lei - Coș de mingi de antrenament (peste 15 minute)
Pianu de Jos nu are cel mai mare pian din țară, dar are cel mai mare teren natural de golf din România. E uimitor atât pentru zona aceasta, cât și pentru județul Alba sau întreaga țară.
Traseul amenajat la patru ace atrage numeroși iubitori ai golf-ului de peste tot.
În 1995 s-a înființat primul club de golf din România, cu numele „Paul Tomiță” (care era peședinte onorific și cunoscut jucător de rang internațional, care a fost și profesorul de golf al Majestății Sale, regele Mihai). Acesta și cu încă două personalități, prinţul Sturdza și loan Bolog (preşedintele clubului), au fost cei care au pus bazele acestuia. În timp a ajuns să fie asemănat de profesioniști cu renumitul teren de golf din Augusta (SUA). Și nu degeaba.
Actualmente se organizează anual multe evenimente sportiv-culturale de standarde înalte, competiții și turnee internaționale, mai ales de când s-a extins terenul și s-a construit un helioport. Dintre acestea amintim: Alba Golf Challenge, Cupa Cristen Munchen Germania, Alpin – Paul Tomiţă sau Campionatul Naţional.
Așa că, îl poți trece cu nădejde în planificarea călătoriei tale!
Intrare cu plată
150 lei/persoanăTimp mediu petrecut
Program:
Adresă și contact:
DC nr. 171, sat Pianu de Sus, com. Pianu, jud. Alba
Email:
office@golfclubpaultomita.roWebsite:
https://www.golfclubpaultomita.ro/Contactează:
Vezi telefonSângeorz-Băi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe meleagul bistrițean.
Castelul contelui Bethlen de la Arcalia este unul dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul bistrițean.
Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu din județul Bistrița-Năsăud se află în Munții Călimani, într-o pădure unde este cabana de la Dealul Negru.
Valea Vinului este singura localitate din Parcul Național Munții Rodnei .
Parcul Național Munții Rodnei se află pe teritoriul județelor Maramureș și Bistrița-Năsăud.
Transfăgărășanul este cunoscut ca cea mai spectaculoasă rută care străbate Carpații Meridionali (DN7C), fiind botezat „drumul din nori”.
Teatrul de Păpuşi „Prichindel”. 8 actori, 6 oameni care lucrează pentru scenă, 3 persoanepentru marketing, 4 responsabili de bani, de acte și de echipă și 5 inși care se ocupă de aprovizionare, producție și administrație.
Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” are o suprafață de 21 de hectare și cu peste 12.000 de specii de arbori, fiind înființat în 2001.
Mănăstirea Oașa, aflată la peste 1200 metri altitudine, în Munții Șureanu, între păduri de conifere și la destui kilometri depărtare de prima așezare omenească.
Izbucul Tăuzului are o suprafață de circa un hectar, aflându-se pe aria teritoarială a comunei Arieșeni, satul Hodobana din Munții Bihorului
Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni este un alt loc mirific al județului Alba.
Peştera Huda lui Papară se află în Masivul Bedeleu, în grupa Munților Trascău, fiind în topul destinațiilor la superlativ din Apuseni.