înapoi

Cheile Dâmbovicioarei

Cheile Dâmbovicioarei se înscriu pe lista celor mai frumoase și sălbatice chei din țară, reprezentând o atracție însemnată a județului Argeș.

Fac parte din Masivul Piatra Craiului, întinzându-se pe o suprafață de circa doi kilometri.

Pereții calcaroși înalți de peste 200 de metri, peșterile de pe cuprinsul acestora, văile abrupte sau cascadele pitite constituie tot farmecul zonei. Dacă sunt privite de sus, cheile seamănă cu un canion pietros, calcaros, de-a lungul căruia curge lin șoseaua din asfalt.

E un loc unde poți alege să faci o drumeție, să vizitezi obiectievele naturale pe care le adăpostesc Cheile sau măcar să faci o mică plimbare pentru a te putea bucura de frumusețea lor.

Prin urmare, cu siguranță trebuie să se afle în planul tău de călătorie și să-ți propui să le vezi!

 

Adaugi "Cheile Dâmbovicioarei" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 15 atracții turistice din Argeș?
Reviews
  • O locatie de vis un mic colt de rai. Merita sa popositi si sa va relaxati aici. Gazda foarte amabila si primitoare. Nu ezitati sa nu vizitati acesta locatie rustica si de bun gust! Peisaj mirific ,pasune si apa raului cu roata !!
  • Groaznic, nu recomand, este ca o constructie de carton. Se aude si cea mai mica flatulenta prin toti peretii pe langa ca se simte ca si cand se poate prabusi in orice moment. Baile absolut oribile, gresie faianta de proasta calitate si crapate sparte etc. Mentenanta practic e inexistenta iar totul este facut pe principiul romanesc, investitie minima(chiar meschina), profit maxim. Apa calda vine mai rar decat la Bucuresti iarna, si nu poti sa faci un dus ca omul. Wc-ul se balangane cand te pui pe el, asta pe langa faptul ca la etajul 2 e o baie la 7-8 camere. In sufragerie este un grotesc perete plin cu icoane mai ceva decat la biserica, absolut oribil, kitschos si creepy.
  • Am avut neplăcerea de a-mi petrece vacanța la pensiunea Cheile Dâmbovicioarei ( și când spun asta ma refer la cea verde și urâta din spate). Pot sa va sugerez sa nu va cazați niciodată acolo pentru ca nu exista in unele camere caldura deloc, băile sunt mici și pline de păianjeni, miroase groaznic in bai după ce se folosește wc-ul, presiunea la apa este foarte redusă și când spun asta ma refer ca uneori nu curgea deloc, praf in camere, zgomotul din bucatarie poate fi auzit chiar și la etajul 2, caloriferele de la holuri sunt deconectate complet etc. Și am avut bonus un șoricel in Bucătărie și câțiva prin pereți. Voi atașa câteva poze pentru a va îngrozi.
  • ... să fie clar :am acordat 5 stele pentru peisajul mirific, nicidecum pentru cazare 😞😞
  • Recomand cu incredere Casa Mirela !!! Locul perfect pentru relaxare si o petrecere cu prieteni de neuitat ...
4h

Timp mediu de vizitare

Program:

  • Duminică Nonstop
  • Luni Nonstop
  • Marți Nonstop
  • Miercuri Nonstop
  • Joi Nonstop
  • Vineri Nonstop
  • Sâmbătă Nonstop

Adresă și contact:

com. Dâmbovicioara, jud. Argeș

    Arată-mi sugestii din Muntenia:

Iți recomandăm în Teleorman următoarele locații :

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele

Parcul Central din Turnu Măgurele este locul unde aleg să se plimbe cei mai mulți locuitori ai orașului, fiind în același timp și una dintre atracțiile acestuia.

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu

Cetatea medievală Turnu este situată în apropierea municipiului Turnu Măgurele.

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea-Gumești

Mănăstirea „Sfântul Pantelimon” (27 iulie) din Siliştea-Gumeşti este unul dintre cele mai cunoscute așezăminte monahale pe pe întreg cuprinsul județului Teleorman.

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” (29 iunie) este un alt locaș impozant din Alexandria și datează din prima jumătate a secolului al XIX-lea.

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia

Aria naturală și lacul Suhaia formează împreună o adevărată rezervație unde și-au făcut cuib o mulțime de păsări.

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni

Mănăstirea Coșoteni poartă hramul „Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir” (26 octombrie) și datează din secolul al XVII-lea.

Iți recomandăm în București următoarele locații :

Spectacol la Opera Națională București

Spectacol la Opera Națională București

Opera Națională București a fost ridicată în anul 1953 și reprezintă una dintre instituțiile simbolice ale culturii din capitală.

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc

Hanul lui Manuc este mai vechi decât Hanul cu tei, fiind construit în 1808 în stilul fortărețelor, în apropiere de Curtea Domnească.

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei

Hanul cu Tei este un alt obiectiv specific Bucureștiului de altădată.

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu

Parcul Cişmigiu mai este cunoscut și ca Grădina Cișmigiu, fiind unul dintre cele mai distinse și faimoase locuri unde pe vremuri obișnuiau să vină cei înstăriți.

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos

Mănăstirea Stavropoleos se află în Centrul Vechi al Bucureștiului, iar biserica este reprezentativă pentru stilul arhitectural brâncovenesc.

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României

Muzeul Național de Artă al României se numără printre cele mai prestigioase instituții de cultură ale țării, fiind în același timp cel mai mare muzeu de artă din România.