Filtrează după:

județ

Muzeu

Construcție simbol

Natură

etichete (32):

Mai multe

Pret / noapte

lei lei

Recomandări destinații din Brasov

Conacul Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus datează de pe la mijlocul secolului al XVII-lea.

detalii
Intrare cu plată

Parcul Național Piatra Craiului este un alt exemplu de parc natural atrăgător și pitoresc.

detalii
Intrare cu plată

Muzeul de Artă Braşov este găzduit de una dintre cele mai grandioase și elegante clădiri ale Brașovului, construită în stil neobaroc.

detalii
Intrare cu plată
Parcare asigurată
  • cu plată

Castelul Bran este o destinație în jurul căreia s-au țesut atâtea povești și legende, încât ți-e greu ce să crezi și ce nu, datorită sau din cauza personalității istorice Vlad Țepeș.

detalii

Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus e foarte cunoscută mai ales pentru faptul că aici a fost stareț renumitul părinte Arsenie Boca (1940-1944).

detalii
Intrare cu plată

Muzeul de Etnografie din Brașov a luat naștere din dorința a cinci colecționari sași de aici, care pe la 1908 au înființat Muzeul Asociaţiei Colecţionarilor Braşoveni.

detalii

Culoarul Rucăr-Bran este o trecătoare veche, încă de pe vremea dacilor, care e și loc de întâlnire pentru Munții Leaota, Bucegi, Iezer-Păpușa și Piatra Craiului, ce fac parte din Carpații Meridionali.

detalii
Intrare cu plată

Biserica Neagră este un alt așezământ evanghelic brașovean foarte cunoscut.

detalii
Intrare cu plată

Biserica Evanghelică Fortificată din Prejmer este una dintre cele mai renumite biserici evanghelice din țară și din estul Europei, fiind singura care e îngrădită de ziduri fortificate, lucru întâlnit numai la o cetate medievală.

detalii

Satul Moieciu de Sus este una dintre cele mai cunoscute localități rurale ardelenești, care atrage o mulțime de vizitatori, inclusiv de peste hotare.

detalii