înapoi

Aqua Park Brașov

Aqua Paradise Brașov reprezintă una dintre cele mai importante atracții turistice ale orașului. E locul unde atât brașovenii, cât și turiști din celelalte colțuri ale țării și nu numai vin să se distreze și să se bucure de apă. E cel mai mare parc acvatic din țara noastră și atrage cei mai mulți vizitatori în sezonul cald. Parcul măsoară în jur de 12.000 de metri pătrați, iar atracția principală o reprezintă toboganele cu apă, unde tinerii aleg să își petreacă cel mai mult timp. De asemenea, mai sunt puse la dispoziție un  râu artificial, pe care poți pluti cu un colac gonflabil sau alt accesoriu de apă, piscine, baruri, terenuri de fotbal și o scenă pentru diverse evenimente.

Pune și tu această destinație în planul tău de călătorie, cu atât mai mult dacă ești iubitor de distarcție și apă!

Adaugi "Aqua Park Brașov" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 15 atracții turistice din Brasov?
Reviews
  • Ma scuzați, nu vreau sa deranjez am sa va adresez 4 întrebări. 1.) Maine dacă e vremea urata am avea voie sa stam în interior? 2.) În interior sunt tobogane? 3.)e deschis pe timp urat, ma gândesc ca am putea sta în interior. 4.)avem voie sa ne aducem colacul personal și dacă da avem voie în tobogan cu el. Va rog sa îmi răspundeți
  • Cand mai dati o stea ca apa nu a fost calda ,ca sezlongul a fost stramb sau mai stiu eu ce aberații, incercati sa va puneti si in pielea celui ce a investit o avere in acest parc acvatic iar in situatia actuala incet dar sigur se indrepata spre faliment. Nu am fost in acest parc dar sper sa ajung într-o zi. Vroiam sa fac cca 250km pana acolo si printre altele ,sa ma relaxez si la Paradisul Acvatic. M-am razgandit dupa ce am citit regulamentul actual.Risc sa vin pana acolo si sa nu pot intra. Sa speram ca v-om scapa repede de acest virus si sa revenim la viata noastra iar locurile ca acesta sa reziste pana atunci. Fiti mai îngăduitori cand dati recenzii si mai puneți-vă si in locul celor care se chinuie sa mai reziste o zi si inca o zi fara sa puna lacatul pe usa.
  • Sunt 5 stele cu -. Pret intrare... in conditiile oferite este ok. Curatenie peste tot, apa curata, toalete curate, restaurant curat. Preturi absolut ok, mancare gustoasa (ciorbe, prajeli, gateli, dulciuri), berea ok de rece, cafele bune (am inceput vizita de dimineata). Placut impresionat de spatiul alocat, vecinii de sezlong erau la vreo 3 metri. Cei 2 copii din dotare... nu prea i-am avut pe langa, deci au ce face (puneti lift la topogane, m-au terminat cu urcatul colacelor!!!! 😂😂😂). Interiorul inchis, in renovare, cu virusul nu cred ca e o problema pentru cineva. Singura mea problema, de unde vin si cele 5 stele cu minus.... am murit si inviat de 3 ori pe sezlongurile alea! Nu am avut in viata mea dureri de la stat pe sezlong cat am avut in ziua cand am stat pe el! 😂😂😂 In rest... tot inainte! Vom reveni!
  • Am fost ieri și am avut parte de o aglomerație extraordinară. Când am ajuns, in jur de ora 12 era la intrare o tăbliță pe care scria: "Capacitate 250 locuri, locuri libere 150". Am intrat și surpriza. Cred că erau in jur de 800-900 oameni. Nici o distantare socială, in bazinul mare plin de oameni, unul langa celălalt. Nu am stat decât 1 ora și ne-am decis să plecăm. Surpriza: la ieșire acum pe tăbliță scria: Capacitate 1250 locuri, locuri libere: 0" Dar ce sa vezi: in continuare oamenii intrau. Pot înțelege că 3-4 luni s-au pierdut bani, fiind închis, dar chiar în halul asta, sa nu mai ținem cont de nimic și să lăsăm înăuntru peste 1000 persoane? Oare autoritățile știu cum procedați?
  • Este cel mai frumos loc, doar ca unele topogane erau periculoase, iar șezlongurile puțin cam inconfortabile, dar, în rest, totul minunat, voi reveni ❤️

Intrare cu plată

35 lei/persoană
4h

Timp mediu petrecut

Program:

  • Duminică 10:00 - 22:00
  • Luni 14:00 - 22:00
  • Marți 11:00 - 22:00
  • Miercuri 11:00 - 22:00
  • Joi 11:00 - 22:00
  • Vineri 11:00 - 22:00
  • Sâmbătă 10:00 - 22:00

Adresă și contact:

bd. Griviței nr. 2F, mun. Brașov, jud. Brașov

Contactează:

Vezi telefon
    Arată-mi sugestii din Transilvania:

Iți recomandăm în Bistrița-Năsăud următoarele locații :

Sângeorz-Băi

Sângeorz-Băi

Sângeorz-Băi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe meleagul bistrițean.

Castelul  Bethlen de la Arcalia

Castelul Bethlen de la Arcalia

Castelul contelui Bethlen de la Arcalia este unul dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul bistrițean.

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu din județul Bistrița-Năsăud se află în Munții Călimani, într-o pădure unde este cabana de la Dealul Negru.

Valea Vinului

Valea Vinului

Valea Vinului este singura localitate din Parcul Național Munții Rodnei .

Iți recomandăm în Alba următoarele locații :

Golf la Pianu de Jos

Golf la Pianu de Jos

Pianu de Jos nu are cel mai mare pian din țară, dar are cel mai mare teren natural de golf din România.

Cu cei mici la Teatrul de Păpuşi Prichindel

Cu cei mici la Teatrul de Păpuşi Prichindel

Teatrul de Păpuşi „Prichindel”.  8 actori, 6 oameni care lucrează pentru scenă, 3 persoanepentru marketing, 4 responsabili de bani, de acte și de echipă și 5 inși care se ocupă de aprovizionare, producție și administrație.

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad

Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” are o suprafață de 21 de hectare și cu peste 12.000 de specii de arbori, fiind înființat în 2001.

Mănăstirea Oașa

Mănăstirea Oașa

Mănăstirea Oașa, aflată la peste 1200 metri altitudine, în Munții Șureanu, între păduri de conifere și la destui kilometri depărtare de prima așezare omenească.

Izbucul Tăuzului

Izbucul Tăuzului

Izbucul Tăuzului are o suprafață de circa un hectar, aflându-se pe aria teritoarială a comunei Arieșeni, satul Hodobana din Munții Bihorului

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni este un alt loc mirific al județului Alba.

Iți recomandăm în Argeș următoarele locații :

Transfăgărășan

Transfăgărășan

Transfăgărășanul este cunoscut ca cea mai spectaculoasă rută care străbate Carpații Meridionali (DN7C), fiind botezat „drumul din nori”.