- 13 lei - film 3D studenți de luni până joi (studcard, omniPass, ISIC )
- 13 lei - film 2D adulți
- 11 lei - film 2D studenți de luni până joi (studcard, omniPass, ISIC )
Cinema „Florin Piersic” se numără printre cele mai mari cinematografe din România. Este dotat cu aparatură tehnică de performanță, se pot viziona filme 3D și este pusă la dispoziție o sală cu 729 de locuri. De asemenea, aici se află un bar și o pizzerie, de unde îți poți astâmpăra setea și foamea. Clădirea este construită în 1963 și se află în Piața Mihai Viteazul. Pe atunci era cunoscută cu numele de „Republica”. În 1998 se face o investiție serioasă în sistemul de sonorizare, lucru premergător procesului de renovare și modernizare din anii următori. Astfel că, în anul 2011, pe 26 ianuarie, i se inaugurează redeschiderea și schimbarea denumirii. Din această zi poartă numele marelui actor român, o dată cu împlinirea a jumătate de veac de actorie a lui Florin Piersic, care a sosit călare la eveniment.
Așa că, pune-ți și tu în plan să vezi un film la cinema „Florin Piersic”!
Intrare cu plată
15 lei/persoanăTimp mediu petrecut
Parcare:
cu plată
Program:
Adresă și contact:
Piața Mihai Viteazu nr. 11, orașul Cluj-Napoca, jud. Cluj
Email:
ioana.romaniafilm@gmail.comContactează:
Vezi telefonSângeorz-Băi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe meleagul bistrițean.
Castelul contelui Bethlen de la Arcalia este unul dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul bistrițean.
Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu din județul Bistrița-Năsăud se află în Munții Călimani, într-o pădure unde este cabana de la Dealul Negru.
Valea Vinului este singura localitate din Parcul Național Munții Rodnei .
Pianu de Jos nu are cel mai mare pian din țară, dar are cel mai mare teren natural de golf din România.
Teatrul de Păpuşi „Prichindel”. 8 actori, 6 oameni care lucrează pentru scenă, 3 persoanepentru marketing, 4 responsabili de bani, de acte și de echipă și 5 inși care se ocupă de aprovizionare, producție și administrație.
Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” are o suprafață de 21 de hectare și cu peste 12.000 de specii de arbori, fiind înființat în 2001.
Mănăstirea Oașa, aflată la peste 1200 metri altitudine, în Munții Șureanu, între păduri de conifere și la destui kilometri depărtare de prima așezare omenească.
Izbucul Tăuzului are o suprafață de circa un hectar, aflându-se pe aria teritoarială a comunei Arieșeni, satul Hodobana din Munții Bihorului
Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni este un alt loc mirific al județului Alba.
Transfăgărășanul este cunoscut ca cea mai spectaculoasă rută care străbate Carpații Meridionali (DN7C), fiind botezat „drumul din nori”.