Centrul „Delfinul” din Galați este un loc care unește în jurul apei mai multe activități. Combină atât medicina de recuperare, cât și competițiile sportive de înot sau jocuri pentru copiii din oraș cu ocazia diverselor ocazii de peste an. Clădirea este organizată pe trei niveluri: Aqua, Therapy și Energy. La primul se află zona de bălăceală, adică jacuzzi, cascadă cervicală și piscina, dotată modern cu tot ceea ce e necesar. Al doilea e locul pentru diverse tratamente și al treilea e pentru mișcare. Centrul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copiii care încă sunt în pântec (datorită programului special pentru femeile însărcinate), până la bunici. Echipa de medici și terapeuți, alături de aparatura de ultimă generație, pun la dispoziție o varietate de servicii menite să vină în sprijinul celor care au nevoie.
Prin urmare, fie că vrei să te scalzi în bazin sau ți-ar fi necesar un tratament, poți include și tu acest obiectiv în planul de călătorie!
Timp mediu de vizitare
*60
Program:
Adresă și contact:
Bulevardul Galați, nr. 3E, Cartier Dunărea, în spatele Selgros - Auchan, Galați
Email:
centruldelfinul@gmail.comWebsite:
https://www.centruldelfinul.ro/Contactează:
Vezi telefonBiserica „Adormirea Maicii Domnului” se află și ea în rândul ctitoriilor domnitorului Miron Barnovschi-Movilă, fiind ridicată în 1628.
Conacul Carp din Țibănești a fost ridicat în 1820 de către bunicul lui Petre P. Carp, boierul Ion, după ce zidise și biserica din apropiere.
Biserica Vovidenia din Iași datează din jurul anului 1645 și poartă hramul Intrării Maicii Domnului în Biserică.
Biserica „Ziua Crucii” ( Dubălari ) din Iași este zidită în anul 1803, fiind ctitorită de breasla dubălarilor ( sau tăbăcarilor, cei care lucrează cu pielea animalelor ).
Biserica „Zlataust” din Iași este un alt locaș cu istorie, ctitorită de domnitorul Gheorghe Duca, ce a fost ridicat în 1638 într-o singură lună.
Biserica „Sfântul Andrei” datează din 1794 și a fost zidită pentru a înlocui o veche și mare biserică din lemn.