Filtrează după:

județ

Muzeu

Construcție simbol

Natură

etichete (25):

Mai multe

Pret / noapte

lei lei

Recomandări destinații din Giurgiu

Muzeul Poliției de Frontieră Giurgiu a fost inaugurat în anul 2002, cu ocazia celebrării a 138 de ani de când a luat ființă instituția militară, unică, de altfel, în țară.

detalii

Biserica „Înălțarea Domnului” din Giurgiu sau Biserica Eroilor (nume datorat hramului) este unul dintre cele mai recognoscibile locașuri, datorită turlei înalte de la intrarea locașului.

detalii

Mănăstirea Comana este un alt obiectiv renumit din comuna omonimă, fiind un așezământ ce datează din perioada medievală.

detalii

Casa Memorială „Gellu Naum” din localitatea Comana este locul unde obișnuia să vină acesta în sezonul cald pentru a se retrage cu scopul de a putea scrie, mai ales în vechiul regim.

detalii

Schitul Sfântul Nicolae se află în orașul Giurgiu, fiind unul dintre cele mai cunoscute locașuri, fiind situat lângă port.

detalii

Mănăstirea „Sfântul Ioan Rusul” este un loc unde vin mulți oameni pentru a gusta un pic din liniștea locului și frumusețea duhovnicească a acestuia.

detalii

Pădurea Mănafu se află în localitatea Valea Bujorului din comuna Izvoarele.

detalii

Cetatea Giurgiu, sau ceea ce a mai rămas din ruinele vechii fortărețe, datează din secolul al XIV-lea.

detalii

Turnul Ceasornicului este unul dintre obiectivele care-i atrag cel mai mult pe turiști atunci când vin în Giurgiu.

detalii
Intrare cu plată

Muzeul de Etnografie și Artă Populară a Câmpiei Române aparține de Muzeul Județean „Teohari Antonescu”, fiind una dintre cele patru secții ale acestuia.

detalii