Filtrează după:

județ

Muzeu

Natură

etichete (38):

Mai multe

Pret / noapte

lei lei

Recomandări destinații din Gorj

Intrare cu plată

Muzeul Județean al Gorjului este una dintre instituțiile culturale de renume din țară, fiind fondată de istoricul Alexandru Ştefulescu (1856-1910).

detalii

Mănăstirea Lainici este un alt exemplu de obiectiv religios cunoscut al Gorjului, aflat în zona Defileului Jiului.

detalii
Intrare cu plată

Casa memorială „Ecaterina Teodoroiu” (1894-1917) este una simplă, în stil tradițional, dar care ascunde povestea cunoscutei „eroine a Jiului”.

detalii

Mănăstirea Polovragi este unul dintre așezămintele monahale renumite ale județului Gorj, aflată în apropierea peșterii cu același nume, lângă Muntele Piatra Polovragilor.

detalii
Intrare cu plată

Stațiunea Săcelu este atracția principală a oltenilor și nu numai în sezonul cald, fiind singura stațiune balneoclimaterică din județul Gorj.

detalii

Cheile Oltețului se alătură salbei generoase de chei de pe teritoriul gorjean, fiind situate în comuna Polovragi.

detalii

Cheile Corcoaia din comuna Padeș constituie o altă atracție naturală a județului Gorj, aflate în apropierea localității Cernat-Sat.

detalii

Catedrala Domnească din Târgu-Jiu se afă în centrul orașului și este unul dintre monumentele istorice ale acestuia.

detalii

Cheile Sohodolului, asemănate cu un canion sau cu un colț de Rai, fac parte din Cheile Runcului și Munții Vâlcan (care aparțin de grupa montană Retezat-Godeanu).

detalii

Stațiunea Rânca cuprinde o parte din orașul Novaci și comuna Baia de Fier, aflată la circa 1.600 de metri altitudine în Munții Parâng.

detalii