înapoi

Grădina Palas

Grădina Grădina PalasPalas este printre cele mai mari atracții ale Iașiului. Se găsește în incinta ansambului urbanistic cu nume omonim.

Grădina a fost amenajată în centrul istoric al orașului, având în apropierea sa Palatul Culturii. Totul a fost construit în perioada anilor 2008-2012, reprezentând amprenta modernă a zonei.

În jurul grădinii au fost concentrate mai multe destinații precum: birouri, centre comerciale (Palas Mall), baruri, săli de evenimente, parcare subterană și un parc spațios ce măsoară 5 hectare. Datorită anvergurii proiectului urbanistic Palas și a rezultatului final uimitor a fost inclus pe lista celor mai moderne proiecte din țară. Evenimente, shopping, plimbări, distracție, mâncare, iarbă verde, loc de joacă, aer liber și înghețată sunt o parte din paleta generoasă de lucruri pe care le poți face aici.

Așa că, deși nu e o destinație istorică (deși ai Palatul lângă în caz de nevoie), sunt convinsă că vei găsi ceva atractiv de văzut sau de făcut.

Cu alte cuvinte, pune-l cu încredere în planul tău de călătorie!

Adaugi "Grădina Palas" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 125 atracții turistice din Iași?
Reviews
 • Pentru Iasi, Grădina publică de la Palas e o oază de liniște unde poti veni sa te relaxezi pe un petec de iarba Si sa admiri peisajul superb!
 • Un oraș în alt oraș spații verzi minunat pentru relaxare cu magazine diverse preturi accesibile pentru toate buzunarele.
 • Frumoasa, îngrijită, verde, locul perfect pt plimbare, relaxare. Peisajul din jurul grădinii este extraordinar! Recomand!
 • Este o altă lume. Grădină este mare,sunt foarte multe specii de plante imbinate armonios,este muzica ambientală, o varietate de locuri unde te poti odihni.
 • "Inima orașului"... Un loc "altfel'...! Cred că este singurul parc din oraș, unde locul de joacă a celor mici este "pe iarba"..spre imensa lor bucurie !
1h

Timp mediu de vizitare

Parcare:

fără plată

cu plată

subterană

* Parcare cu plată la 3 lei/ora ziua și 1 leu/ora noaptea.

Program:

 • Duminică 10:00 - 22:00
 • Luni 10:00 - 22:00
 • Marți 10:00 - 22:00
 • Miercuri 10:00 - 22:00
 • Joi 10:00 - 22:00
 • Vineri 10:00 - 22:00
 • Sâmbătă 10:00 - 22:00

Adresă și contact:

str. Palas, mun. Iași, jud. Iași

Contactează:

Vezi telefon
  Arată-mi sugestii din Moldova:

Iți recomandăm în Iași următoarele locații :

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Iași ( 1628 )

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Iași ( 1628 )

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” se află și ea în rândul ctitoriilor domnitorului Miron Barnovschi-Movilă, fiind ridicată în 1628.

Conacul Carp din Țibănești

Conacul Carp din Țibănești

Conacul Carp din Țibănești a fost ridicat în 1820 de către bunicul lui Petre P. Carp, boierul Ion, după ce zidise și biserica din apropiere.

Biserica Vovidenia Iași ( 1645 )

Biserica Vovidenia Iași ( 1645 )

Biserica Vovidenia din Iași datează din jurul anului 1645 și poartă hramul Intrării Maicii Domnului în Biserică.

Biserica Dubălari ( 1803 )

Biserica Dubălari ( 1803 )

Biserica „Ziua Crucii” ( Dubălari ) din Iași este zidită în anul 1803, fiind ctitorită de breasla dubălarilor ( sau tăbăcarilor, cei care lucrează cu pielea animalelor ).

Biserica Zlataust ( 1638 )

Biserica Zlataust ( 1638 )

Biserica „Zlataust” din Iași este un alt locaș cu istorie, ctitorită de domnitorul Gheorghe Duca, ce a fost ridicat în 1638 într-o singură lună.

Biserica Sfântul Andrei Iași ( 1794 )

Biserica Sfântul Andrei Iași ( 1794 )

Biserica „Sfântul Andrei” datează din 1794 și a fost zidită pentru a înlocui o veche și mare biserică din lemn.