Filtrează după:

județ

Muzeu

Construcție simbol

Monument

Natură

etichete (28):

Mai multe

Pret / noapte

lei lei

Recomandări destinații din Sălaj

Intrare cu plată
Parcare asigurată
  • fără plată

Băile Boghiș se află în comuna cu același nume. Stațiunea a devenit cunoscută după ce au fost descoperite apele minerale.

detalii

Centrul cultural Șincai - Coposu din Bobota este un muzeu care se află în localitatea cu același nume, fiind inaugurat în toamna anului 1998 pe data de 22 noiembrie.

detalii
Intrare cu plată
Parcare asigurată
  • cu plată

Muzeul de Istorie și Artă Zalău ia naștere din 1951 fiind primul muzeu din Zalău.

detalii
Parcare asigurată
  • fără plată

Catedrala Sfânta Vineri (Zalău) cu hramul ,,Înălțarea Domnului” este prima biserică din Zalău care își poate asuma rolul unei catedrale din întreg orașul.

detalii

Despre biserica de lemn Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din Baica se spune că este una dintre cele mai frumoase din comuna Hida și, implicit din județul Sălaj.

detalii

Biserica din Fildu de Sus este considerată a fi una dintre cele mai repezentative și renumite biserici de lemn de pe întreg cuprinsul județului Sălaj.

detalii
Intrare cu plată

Castrul roman Porolissum este unul dintre cele mai renumite situri arheologice din România, datorită mărimii și modului de păstrare.

detalii

Drumul lui Traian - Cuzăplac – Ștoboru, cunoscut mai mult după varianta mai scurtă a localnicilor ca ,,Drumul lui Traian’’, acesta e un simplu drum roman antic, însă prețios și atractiv.

detalii

Se poate spune că munții Meseș seamănă mai mult cu niște dealuri înalte și împădurite, însă când începi să îi parcurgi la pas vei descoperi că și cei 996 de metri (Vf. Măgura Priei-cel mai înalt) pe care îi au, merită prețuiți și apreciați.

detalii

Poiana cu narcise de la Racâș-Hida se află în partea vestică a satului Racâș, pe valea Jernăului (un afluental râului Almaș).

detalii