înapoi

Băile Boghiș

Băile Boghiș se află în comuna cu același nume. Stațiunea a devenit cunoscută după ce au fost descoperite apele minerale. Acest lucru se petrecea prin anul 1971 când avea loc primul foraj. Apa are 41,6 de grade Celsius, aici fiind singura stațiune din tot județul Sălaj, ce avea caracter terapeutic. Pe lângă apa minerală se mai adăugau și bioclimatul sedativ sau nămolul terapeutic de turbă. Datorită faptului că Elena Udrea (om politic și fost ministru al turismului și al dezvoltării regionale) a cumpărat Băile Boghiș și a investit în această zonă, în iulie 2016 a avut loc inaugurarea noii înfățișări de după reabilitare, care îi invită pe toți turiștii la o bălăceală zdravănă de vară. Aici îți poți trata diverse afecțiuni ale aparatului locomotor, reumatism, sistem nervos periferic sau pur și simplu să te bălăcești în apele minerale. Toate acestea, bineînțeles că vara. 

Având în vedere că această stațiune e cea mai cunoscută în rândul sălăjenilor, îți propun să o incluzi în planificarea călătoriei tale!

Adaugi "Băile Boghiș" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 14 atracții turistice din Sălaj?
Reviews
  • Boghiș, un loc de relaxare, dar sunt anumite lucruri care trebuie rezolvate. Nu era presiune la dușurile de lângă piscină, nu era săpun lichid sau solid la toaletele din spate, in fată lângă intrare la femei era doar unul functional. Uscătorul de mâini era unu stricat unu nu! În cabane, nu avem săpun deloc!Becul de la intrare era ars!🤣 As fi necesare plase de tânțari la toate cabanele! Plus dușurile !!! Se udă toată baia când faci duș! Aiurea!😣 Cearșafurile sunt curate la fel și prosoapele! Cabana noastră ne-a costat în jur de 200 lei pe cuplu din care este plătită intrarea in incinta strandului pentru 2 persoane pe 2 zile. Mâncarea e bună dar nu prea e varietate! Prețuri acceptabile👌
  • Mâncarea este buna, porții destul de mari la preturi decente, categorii de vârstă diferite, 3 din 4 bazine cu apa calda, personal amabil atât la receptie/întrarea în bai cât și la restaurantul locației, parcare suficienta aproape de cazare, se poate face cazarea în căsuțe de lemn duble pentru 2,3 persoane sau apartament suficiente pentru 4 persoane, toate camerele având o mini terasa cu scaune și masa unde se poate sta la o relaxare și nu în ultimul rand curatenie foarte ok. Atașat poze dintr-un apartament
  • Oameni civilizați în locație păstrează aproximativ distanță fizică,apa excelentă,locuri suficiente la umbră s-au soare,sezlonguri la 10 lei. Se poate mânca la terasă mesele fiind aranjate la distanță de ce-l puțin 2 metri una de cealaltă. Pentru locație apreciez nota 8 la o scară de la 1 la 10. Salajenii apreciază BĂILE BOGHIS.
  • Ambianța e plăcută, nu e înghesuială ca în alte stațiuni, dar, din păcate, de la an, la an, stațiunea se depreciază și unele aspecte lasă de dorit. Tarifele la cazare sunt destul de ridicate, iar serviciile nu sunt chiar pe măsura tarifelor- la restaurantul din incinta complexului, oferta culinară e limitată- câteva feluri de mâncare, iar la bază sunt cartofii prăjiți... Apa în bazine nu e cea mai curată și se schimbă o dată pe săptămână, din ce am observat. În rest, nimic de zis- e curat, lumea e discretă, atmosfera e plăcută. Pentru cei care nu sunt foarte pretențioși, merge.
  • Locul frumos dar apa este destul de rece având in vedere ca este apă termală. Nu mi-a plăcut, căutam alte stranduri cu apa termală

Intrare cu plată

15 lei/persoană
4h

Timp mediu de vizitare

Parcare:

fără plată

* Parcare fără plată în incinta stațiunii.

Program:

  • Duminică 08:00 - 20:00
  • Luni 08:00 - 20:00
  • Marți 08:00 - 20:00
  • Miercuri 08:00 - 20:00
  • Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă 08:00 - 20:00

Adresă și contact:

DJ nr. 191D 5, sat Boghiș, com. Boghiș, jud. Sălaj

Contactează:

Vezi telefon
    Arată-mi sugestii din Transilvania:

Iți recomandăm în Bistrița-Năsăud următoarele locații :

Sângeorz-Băi

Sângeorz-Băi

Sângeorz-Băi este una dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe meleagul bistrițean.

Castelul  Bethlen de la Arcalia

Castelul Bethlen de la Arcalia

Castelul contelui Bethlen de la Arcalia este unul dintre cele mai cunoscute de pe teritoriul bistrițean.

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu

Locul preferat de vânătoare al lui Ceauşescu din județul Bistrița-Năsăud se află în Munții Călimani, într-o pădure unde este cabana de la Dealul Negru.

Valea Vinului

Valea Vinului

Valea Vinului este singura localitate din Parcul Național Munții Rodnei .

Iți recomandăm în Alba următoarele locații :

Golf la Pianu de Jos

Golf la Pianu de Jos

Pianu de Jos nu are cel mai mare pian din țară, dar are cel mai mare teren natural de golf din România.

Cu cei mici la Teatrul de Păpuşi Prichindel

Cu cei mici la Teatrul de Păpuşi Prichindel

Teatrul de Păpuşi „Prichindel”.  8 actori, 6 oameni care lucrează pentru scenă, 3 persoanepentru marketing, 4 responsabili de bani, de acte și de echipă și 5 inși care se ocupă de aprovizionare, producție și administrație.

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad

Parcul Dendrologic „Dr. Ioan Vlad” are o suprafață de 21 de hectare și cu peste 12.000 de specii de arbori, fiind înființat în 2001.

Mănăstirea Oașa

Mănăstirea Oașa

Mănăstirea Oașa, aflată la peste 1200 metri altitudine, în Munții Șureanu, între păduri de conifere și la destui kilometri depărtare de prima așezare omenească.

Izbucul Tăuzului

Izbucul Tăuzului

Izbucul Tăuzului are o suprafață de circa un hectar, aflându-se pe aria teritoarială a comunei Arieșeni, satul Hodobana din Munții Bihorului

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni

Rezervaţia Detunatele din Munţii Apuseni este un alt loc mirific al județului Alba.

Iți recomandăm în Argeș următoarele locații :

Transfăgărășan

Transfăgărășan

Transfăgărășanul este cunoscut ca cea mai spectaculoasă rută care străbate Carpații Meridionali (DN7C), fiind botezat „drumul din nori”.