Filtrează după:

județ

Muzeu

Construcție simbol

Natură

etichete (29):

Mai multe

Pret / noapte

lei lei

Recomandări destinații din Satu Mare

detalii
Intrare cu plată

Muzeul Județean Satu Mare a pornit de la primele colecții din cercul Kölcsey prin 1891, urmând ca în 1905 să se inaugureze muzeul municipal.

detalii

Pădurea cu pini Comja este o rezervație naturală de tip forestier, ce se întinde atât pe cuprinsul județului Satu Mare, cât și în cel vecin, Maramureș, respectiv orașul Seini și comuna Orașul Nou, satul Rașca.

detalii

Cuptoarele dacice de la Medieșu Aurit înfățișează pe viu prezența de aproape două milenii a poporului dac pe aceste meleaguri.

detalii
Intrare cu plată

Băile Puturoasa sunt, pe lângă cele de la Tășnad, cam tot la fel de cunoscute.

detalii

Muzeul satului oșenesc din Negresti-Oaș aparține de Muzeul Țării Oașului, reprezentând una dintre cele două secții, cealaltă cuprinzând o expoziție permanentă, unde se află o colecție însemnată de exemplare etnografice și de artă populară.

detalii

Biserica reformată „cu lanțuri” este un obiectiv cunoscut din Satu Mare și chiar lanțurile, la propriu, au făcut lăcașul celebru.

detalii

Mănăstirea Țeghea este un locaș de suflet și foarte drag, atât credincioșilor sătmăreni, cât și tuturor celor care-i calcă pragul.

detalii

Castelul Lonyai mai este cunoscut și ca „cetatea din Medieșu Aurit” pentru că avea rol de apărare, pe lângă cel de proprie locuință, dar și pentru că a fost ridicată pe locul unei vechi fortificații.

detalii

Castelul Károlyi din Carei este una dintre cele mai cunoscute și vizitate destinații sătmărene.

detalii