Termeni și condiții

Bun venit la Planiada

Vă mulțumim pentru utilizarea produselor și a serviciilor noastre ("Serviciile"). Serviciile sunt oferite de compania Travelus Scribus cu sediul în Iași, Strada Joldea Vodă 7C, Valea-Adanca, Iași, în continuare denumita "Planiada".

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteți de acord cu prezenții Termeni și condiții. Vă rugăm să îi citiți cu atenție.

Serviciile noastre sunt dedicate turismului Românesc.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul Serviciilor.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conținutului pe care îl accesați. Dumneavoastră ca utilizatori Planiada, accesați servicii de informare, planificare turistic[ sau servicii de asistență.

Serviciile noastre afișează un anumit conținut care nu aparține Planiadei. Responsabilitatea pentru acest conținut revine exclusiv entității care îl pune la dispoziție. În ceea ce privește utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunțuri privind serviciile, mesaje administrative și alte informații.

Conținutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre

Continutul de pe website-ul Planiada nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afișat, transmis sau înregistrat sub nicio forma și folosind orice tip de mijloace și nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara un acord prealabil, în scris.

Modificarea și încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm și îmbunătățim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcționalități ori funcții, iar aceste modificări vor fi notificate în prealabil astfel încat furnizarea de servicii către dumneavoastră să nu sufere.

Răspunderea pentru Serviciile noastre

Planiada nu va fi în niciun caz respnsabil pentru nicio pierdere sau pagubă care intră în categoria forței majore.

Despre prezenții Termeni și condiții

Putem să modificăm prezenții Termeni și Condiții și Termenii și Condițiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al Serviciilor noastre. Consultați periodic Termenii și condițiile.
Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi Condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor și condițiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv și vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuși, modificările aferente funcțiilor noi ale unui Serviciu și cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și Condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeți utilizarea Serviciului respectiv.

  • În cazul unei discrepanțe între prezenții Termeni și Condiții și Termenii și condițiile suplimentare, vor prevala Termenii și condiţiile suplimentare.
  • Prezenții Termeni și Condiții reglementează relația dintre Planiada și dvs. Aceștia nu creează niciun fel de drepturi pentru terți beneficiari.
  • Dacă nu respectați prezenții Termeni și Condiții și nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunțăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).
  • Dacă anumiți termeni și anumite condiții se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor și Condițiilor.

Pentru informații despre modul în care puteți să contactați Planiada, accesați pagina noastră de Contact.