înapoi

Centru de agrement Hamak

Parcul de aventură Hamak este una dintre atracțiile ieșenilor, mai ales în sezonul cald. Aici este amenajat un întreg complex în cadrul căruia sunt puse la dispoziție activități variate atât pentru copii, cât și pentru adulți. De la tiroliană, drumeții, paintball, echitație, pescuit sportiv sau tolănit în hamac până la pontoane și mese așezate divers unde poți bea sau mânca ceva.

Cele cinci trasee dispuse crescător în funcție de nivelul curajoșilor constituie principalul magnet al parcului. Dintre acestea două sunt pentru cei mici, iar restul pentru cei mari, cu grade diferite de dificultate.

Este primul parc de aventură deschis în județul Iași, fiind gândit ca o zonă de agrement. De asemenea, aici au loc și festivaluri, dar ai și posibilitatea de a-ți organiza evenimentele proprii în spațiile din interior sau afară, în aer liber.

E un loc potrivit pentru a merge atât cu familia, cât și cu prietenii. Deci, aventurează-te și vino în Parcul Hamak!

Adaugi "Centru de agrement Hamak" în călătoria ta?
Ce ai vizita dintre cele 125 atracții turistice din Iași?
Reviews
  • Frumos, pitoresc dar în același timp și elegant! . Fiind prima mea vizită trebuie să recunosc că am rămas oarecum impresionat de locație, dar mai ales de activitățile ce le propune atât celor mari, cât și celor mici. Poți petrece o zi întreagă fără să ai nici măcar o șansă să te plictisești,iar copii vor fi încântați! De la traseele suspendate, tirul cu arcul, paintballul și alte activități în aer liber și până la restaurantele și cafenelele din incinta complexului, toate mi s-au părut interesante și abia aștept să merg din nou.
  • Pacat de locatie. Vb strict de zona de distractie si restaurant: - mancarea scumpa in raport cu ce ofera - servirea de toata jena - personalul de la casa de bilete de la parcul aventura f plictisit si parca imi facea un favor ca plateam abonament la copii. - copii au fost dezamagiti de traseele aventura, limitele de inaltime pt intrarea pe traseu fiind stabilite total aiurea! Nu recomand, chiar nu-si merita banii!
  • Mâncarea ok, limonada ok, servirea ok, atmosfera ok. Plăcut pt o ieșire în aer liber. Aspecte de îmbunătățit: sosurile mai naturale și mai gustoase; la fel și fresh-urile; diversificarea paletei de apa minerala plata; extra: drumul de acces. Per total recomand, e o experiență plăcuta.
  • Placuta zona, frumos ca e in inima păduri, pacat ca e pe o porțiune mititica si restul de padure e ingradita. O sa mai mergem cu drag.
  • Ambianță minunată. Mult spațiu verde. Activități minunate (parc de aventura, tir cu arcul, super tiroliana, trambulina, pescuit sportiv, etc.) Merita să-ți petreci timpul liber aici, împreună cu prietenii sau familia! Un loc super atunci când vrei să te detașezi de viața de zi cu zi. Recomand cu încredere!

Intrare cu plată

20 lei/persoană
3h

Timp mediu petrecut

Parcare:

fără plată

* Parcare fără plată cu 30 locuri la intrarea către Hamak.

Program:

  • Duminică 11:00 - 21:00
  • Luni 11:00 - 21:00
  • Marți 11:00 - 21:00
  • Miercuri 11:00 - 21:00
  • Joi 11:00 - 21:00
  • Vineri 11:00 - 21:00
  • Sâmbătă 11:00 - 21:00

Adresă și contact:

str. Poiana Izvoarelor nr. 8, sat Pietrărie, com. Bârnova, jud. Iași

Contactează:

Vezi telefon
    Arată-mi sugestii din Moldova:

Iți recomandăm în Iași următoarele locații :

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Iași ( 1628 )

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Iași ( 1628 )

Biserica „Adormirea Maicii Domnului” se află și ea în rândul ctitoriilor domnitorului Miron Barnovschi-Movilă, fiind ridicată în 1628.

Conacul Carp din Țibănești

Conacul Carp din Țibănești

Conacul Carp din Țibănești a fost ridicat în 1820 de către bunicul lui Petre P. Carp, boierul Ion, după ce zidise și biserica din apropiere.

Biserica Vovidenia Iași ( 1645 )

Biserica Vovidenia Iași ( 1645 )

Biserica Vovidenia din Iași datează din jurul anului 1645 și poartă hramul Intrării Maicii Domnului în Biserică.

Biserica Dubălari ( 1803 )

Biserica Dubălari ( 1803 )

Biserica „Ziua Crucii” ( Dubălari ) din Iași este zidită în anul 1803, fiind ctitorită de breasla dubălarilor ( sau tăbăcarilor, cei care lucrează cu pielea animalelor ).

Biserica Zlataust ( 1638 )

Biserica Zlataust ( 1638 )

Biserica „Zlataust” din Iași este un alt locaș cu istorie, ctitorită de domnitorul Gheorghe Duca, ce a fost ridicat în 1638 într-o singură lună.

Biserica Sfântul Andrei Iași ( 1794 )

Biserica Sfântul Andrei Iași ( 1794 )

Biserica „Sfântul Andrei” datează din 1794 și a fost zidită pentru a înlocui o veche și mare biserică din lemn.